04.10.2019

Άρθρο στο iefimerida.gr με προτάσεις δώρου PARKER στους νέους φοιτητές

Τα δώρα εκφράζουν εκτίμηση, αγάπη αλλά και επιβράβευση. Ειδικά όταν πρόκειται για μια τόσο σημαντική επιτυχία όπως η είσοδος στο Πανεπιστήμιο.

Ένα τέτοιο δώρο είναι ένα καλό στυλό. Και όταν μιλάμε για καλό στυλό εννοούμε PARKER.

Από το 1888 η PARKER βρίσκεται στην κορυφή, υποστηρίζοντας την αυθεντικότητα στις δημιουργίες της.

Αυθεντικότητα όμως δεν σημαίνει ότι παραμένει στάσιμη. Αυθεντικότητα σημαίνει να εξελίσσεσαι συνεχώς, παραμένοντας πιστός στις αξίες σου.

Γι' αυτό η PARKER, με το χαρακτηριστικό της λογότυπο, διατηρεί την original αισθητική της αλλά την ανανεώνει εμφατικά με τις σύγχρονες δημιουργίες της.

Παράδειγμα επιτυχημένης ανανέωσης είναι το PARKER Jotter, που 65 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση , παραμένει το everyday icon για τη νέα γενιά.

Αρκεί να δείτε τη σειρά Jotter London Special Editionβ με έμπνευση από τα εμβληματικά κτίρια του Λονδίνου ή τη σειρά Premium που μεταμορφώνει το Jotter σε πολυτελές αντικείμενο.

Οι πολλές επιλογές, σε φινιρίσματα, χρώματα και σχεδιασμό, κάνουν ακόμα πιο εύκολο το ταίριασμα του δώρου με τον παραλήπτη, ώστε να αναδεικνύεται το προσωπικό του στυλ.

Κάθε σειρά έχει το δικό της χαρακτήρα.

Η σειρά PARKER Urban δίνει έμφαση στο design με έντονες καμπύλες και πλούσια χρώματα.

Η PARKER IM είναι στιβαρή, διακριτικά πολυτελής, με Premium εκδόσεις όπως η Midnight Astral, που μόλις κυκλοφόρησε, με έμπνευση από τα ταξίδια και το σύμπαν που βρίσκεται στην παλάμη του χεριού μας.

H PARKER Sonnet αποτελεί το σύμβολο της εκλεπτυσμένης κομψότητας. All times classic επιλογή, με μεγάλη σειρά από σχέδια όπως το διαχρονικό Cisele΄.

Όποιο PARKER και να διαλέξετε, είναι ένα δώρο ξεχωριστό που σας χαρακτηρίζει. Δεν είναι συνηθισμένο και προπαντός αναλώσιμο. Είναι δώρο διαχρονικό, με πραγματική αξία, που θα δώσει χαρά! Ένα δώρο για να σε θυμούνται τελικά!

 

Πηγή: iefimerida.gr