Η Εταιρεία

Η ΣΤΙΞΙΣ Α.Ε. είναι ο Εξουσιοδοτημένος Διανομέας στην Ελληνική αγορά και την Κύπρο των κορυφαίων  οίκων  Ειδών Γραφής PARKER, WATERMAN, Ειδών Γραφής καθημερινής χρήσης PAPERMATE, SHARPIE, Ειδών Γραφής και Σχεδίασης ROTRING,  και Συσκευών Σηματοδότησης – Ετικετοποίησης DYMO, ELMER's και των No1 Slimes στον κόσμο, ELMER’s.

Οι σειρές Parker και Waterman  περιλαμβάνουν, Πένες, Roller Balls, Στυλό Διαρκείας, Μηχανικά Μολύβια, καθώς και τα αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ τους.

Η σειρά προϊόντων γραφής και σχεδίασης Rotring περιλαμβάνει Μηχανικά Μολύβια, Ραπιδογράφους, Μύτες και Μελάνες Ραπιδογράφων, Stencils Γραμμάτων και Templates σχεδίασης, Διαβήτες, Μύτες Γραφίτη για μηχανικά μολύβια, Γόμες απλές και σχεδίου, Πινακίδες και Αξεσουάρ Σχεδίασης.

Οι σειρές προϊόντων γραφής καθημερινής χρήσης Papermate & Sharpie περιλαμβάνουν, Στυλό Διαρκείας, Μηχανικά Μολύβια, Στυλό Gel μελάνης, Διορθωτικές Ταινίες και Διορθωτικά Υγρά, Ανεξίτηλους Μαρκαδόρους, Μαρκαδόρους Πίνακα, Υπογραμμιστές Highlighters.

Στην πλούσια γκάμα των προϊόντων που διακινεί η ΣΤΙΧΙΣ ΑΕ, εντάσσονται και οι Νο1 ετικετογράφοι στο κόσμο Dymo, καθώς επίσης και τα αναλώσιμά  τους, όπως Ετικέτες Βινυλίου, Ετικέτες Θερμικής Εκτύπωσης, Πολυεστερικές, μόνιμης ή προσωρινής επικόλλησης, που δεν επηρεάζονται από υγρά, οξέα, ακτινοβολία κα.

Οι κόλλες ELMER’s και τα kits ELMER’s  με τις μαγικές  υγρές κόλλες που μετατρέπονται πανεύκολα σε εντυπωσιακά slimes, είναι ασφαλή, πλενόμενα, μη τοξικά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα εμπιστεύονται οι γονείς σε όλο τον κόσμο.   

Επίσης, η ΣΤΙΞΙΣ Α.Ε.,  αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα αξεσουάρ και είδη δώρου MAKE NOTES, τα οποία κατασκευάζονται στην Πορτογαλία, με υλικά και μεθόδους που ακολουθούν τις αρχές της βιωσιμότητας.

Η ΣΤΙΞΙΣ Α.Ε., αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, την κορυφαία Γερμανική σειρά προϊόντων LEUCTTURM1917, που περιλαμβάνει Notebooks, Ημερολόγια, είδη γραφής και αξεσουάρ.

Τα Προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένα Βιβλιοχαρτοπωλεία και Καταστήματα Δώρων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.