Η Εταιρεία

Η ΣΤΙΞΙΣ Α.Ε. είναι ο Εξουσιοδοτημένος Διανομέας στην Ελληνική αγορά και την Κύπρο των κορυφαίων  οίκων  Ειδών Γραφής PARKER, WATERMAN, Ειδών Γραφής καθημερινής χρήσης PAPERMATE, SHARPIE, Ειδών Γραφής και Σχεδίασης ROTRING,  και Συσκευών Σηματοδότησης – Ετικετοποίησης DYMO.

Οι σειρές Parker και Waterman  περιλαμβάνουν, Πένες, Roller Balls, Στυλό Διαρκείας, Μηχανικά Μολύβια, καθώς και τα αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ τους.

Η σειρά προϊόντων γραφής και σχεδίασης Rotring περιλαμβάνει Μηχανικά Μολύβια, Ραπιδογράφους, Μύτες και Μελάνες Ραπιδογράφων, Stencils Γραμμάτων και Templates σχεδίασης, Διαβήτες, Μύτες Γραφίτη για μηχανικά μολύβια, Γόμες απλές και σχεδίου, Πινακίδες και Αξεσουάρ Σχεδίασης.

Οι σειρές προϊόντων γραφής καθημερινής χρήσης Papermate & Sharpie περιλαμβάνουν, Στυλό Διαρκείας, Μηχανικά Μολύβια, Στυλό Gel μελάνης, Διορθωτικές Ταινίες και Διορθωτικά Υγρά, Ανεξίτηλους Μαρκαδόρους, Μαρκαδόρους Πίνακα, Υπογραμμιστές Highlighters.

Στην πλούσια γκάμα των προϊόντων που διακινεί η ΣΤΙΧΙΣ ΑΕ, εντάσσονται και οι Νο1 ετικετογράφοι στο κόσμο Dymo, καθώς επίσης και τα αναλώσιμά  τους, όπως Ετικέτες Βινυλίου, Ετικέτες Θερμικής Εκτύπωσης, Πολυεστερικές, μόνιμης ή προσωρινής επικόλλησης, που δεν επηρεάζονται από υγρά, οξέα, ακτινοβολία κα.

Τα Προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένα Βιβλιοχαρτοπωλεία και Καταστήματα Δώρων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.